26 магистри

26 магистри от Транспортния факултет на РУ получиха дипломи

Автор:
21 апр. , 2017  

26 магистри, успешно дипломирали се в Транспортния факултет на Русеинския университет, получиха дипломите си за висше образование днес.

Те са завършили специалностите „Технология и управление на транспорта“, „Автомобилна техника“ и „Диагностика, обслужване и ремонт на автомобилната техника“. Ректорът проф. Велизара Пенчева ги поздрави и им пожела успешна професионална реализация. От своя страна абсолвентите й подариха снимка от деня, в който успешно са защитили дипломните си работи.

Инженерите положиха клетва, че ще продължат да работят за професионалното и духовното си усъвършенстване и ще защитават името на Русенския университет.

Отличникът на випуска – маг. инж. Вероника Ласкова получи дипломата си от ректора и отправи приветствие към колегите си. В словото си пред аудиторията тя благодари на академичното ръководство и преподавателите в Транспортния факултет.

Деканът на Транспортния факултет доц. Васко Добрев връчи дипломите на успешно завършилите обучението си магистри.Comments are closed.