В. Великов: Биха ни с нашата игра

0

Биха ни с нашата игра. Може би и ние от треньорския щаб не сме преценили добре ситуацията и също имаме вина“

Това каза след загубата с 1:2 от „Ботев“ (Пд) наставникът на „Дунав“ Веселин Великов. По думите му, една от предпоставките за загубата е, че част от футболистите не са успели да се възстановят след тежкия, 120-минутен двубоя от турнира за Купа България с „Витоша“ (Бистрица). Затова треньорският щаб е решил да им даде малко по-продължителна почивка – до утре, 27 септември.

„Съжаляваме за този резултат. Явно мачът в сряда за Купата на България срещу „Витоша“ Бистрица, в който играхме 120 минути, оказа влияние. Момчетата не бяха на 100% възстановени. Сега имаме 8 дни до мача с „Левски“. Важното е да се възстановят първо физически. Ще почиват два дни и след това започваме подготовка за гостуването в София“, коментира треньорът Веселин Великов.

По неговата оценка, дунавци са играли добре, но до 20-ата минута. Следващите 25 минути, според него, са най-слабите за отбора на „Дунав“ до момента.

„Отборът на „Ботев“ ни натисна и имаха положения, с които можеха и да обърнат резултата още през първото полувреме. През втората част вкарахме малко повече агресия в средата на терена с влизането на Давронов на мястото на Раденцов. Уцелихме и греда при 1:1. Ако тогава топката бе влязла във вратата след удара на Юли Ненов, мачът отиваше в друго русло. Вместо това обаче получихме гол и до края пропуснахме пак да изравним поне на няколко пъти. На практика с 2-3 контраатаки през второто полувреме ни вкараха победния гол. Тази загуба обаче няма да ни откаже да търсим своите шансове във всеки следващ мач“, коментира още Великов.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили