Цветан Цветанов в Русе: Радвам се, че съм заедно с вас, младите таланти на България в леката атлетика

0
Радвам се, че съм заедно с вас

Радвам се, че съм заедно с вас, младите таланти на България в леката атлетика. Пожелавам Ви дръзновение, успех и нека ни радвате със своите постижения в най – близко бъдеще, каза днес председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник – председател на партията Цветан Цветанов.

Виждате, че спортната инфраструктура в Русе постепенно се обновява със средства от държавата и Общината, изграждат се нови спортни площадки и съоръжения, където да тренирате и се подготвяте за победи на  големи спортни форуми, добави г-н Цветанов. Насърчаваме и масовия спорт, като създаваме условия за развитието му не само в областните центрове, но и в малките населени места, отбеляза Цветан Цветанов.

Заедно с областния координатор на ГЕРБ в Русе Пламен Нунев той участва тази сутрин в лекоатлетически крос на Градския стадион в Русе. Г-н Цветанов разговаря с едни от най – добрите ни лекоатлети – Анелия Нунева, Евгени Игнатов и спортисти от лекоатлетически клуб „Дунав“ – Русе. Зам. – председателят на ГЕРБ бе запознат от г-н Нунев със започналият вчера основен ремонт на тревното покритие и други елементи от спортното съоръжение, Както увери вчера министърът на младежта и спорта Красен Кралев при инспекцията си в обекта, той трябва да завърши в срок от 60 дни. Целта е влезлият през тази година в „А“ републиканска футболна група ФК „Дунав“ – Русе да играе за първи път на обновен собствен терен домакинските мачове. Това ще стане от 2017 година благодарение на финансирането, предоставено от Министерството на младежта и спорта.

Платена публикация

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили