Winbet става един от основните спонсори

Тотализатор стана спонсор на „Дунав“

Автор:
16 февр. , 2017  

Компанията за спортни залози Winbet става един от основните спонсори на футболен клуб „Дунав“.

Договорът беше подписан днес от президента на клуба д-р Симеон Симеонов и представителя на фирмата Петър Пенев в присъствието на зам.-кмета на Русе Иван Григоров и русенските спортни журналисти. Контрактът е за 3 години, освен за представителния отбор, част от средствата ще се използват за развитието на детско-юношеската спортна школа. В клаузите му са предвидени също така и бонуси, в зависимост от представянето на тима. След церемонията по подписването представителите на Winbet получиха фланелки на клуба.

Русенските футболисти ще бъдат с логото на новия спонсор на екипите още на мача с „Берое“ в петък. В хода на течащата в момента реконструкция Градският стадион ще бъде брандиран с логото на Winbet.

„Щастливи сме, че подпомагаме един от най-добре представящите се отбори в първенството“, каза при подписването г-н Пенев.

„Досега „Дунав“ не е имал спонсор от такъв калибър“, подчерта д-р Симеонов. Той се обърна с апел към привържениците на отбора да бъдат въздържани и дисциплинарни по време на мачовете, за да не бъдат налагани на тима наказания като това, което трябва да изтърпи в петък – да играе пред празни трибуни.

„Над 50 000 лв. са глобите, които сме платили за подобни невъздържани постъпки миналата година“, каза д-р Симеонов и допълни, че тези средства биха могли да бъдат използвани много по ползотворно.

Във връзка с мача с „Берое“ в петък наставникът на тима Веселин Великов сподели, че всички футболисти са здрави и ще разчита на тях. Техническият директор на тима Ивайло Петков допълни, че като цяло селекцията е приключила. Водят се преговори с още един футболист, който, по думите му, ще засили ударната мощ на отбора, но до момента все още не се е стигнало до подписване на договор.Comments are closed.