Цветомир Младенов не бе доволен от равенството с „Верея“

0
Цветомир Младенов не бе доволен

Наставникът на „Дунав“ Цветомир Младенов не бе доволен от равенството 1:1 при гостуването на „Верея“ в мача от деветия кръг на Първа лига. Временният треньор на “светлосините” бе категоричен, че русенци не са слаб отбор, но имат нужда от увереност.

“Няма как да бъдем доволни от резултата. Дойдохме да победим, но все пак не загубихме и в края стигнахме до една точка. При допускане на гол има някакъв дисбаланс в отбора. Говорихме да сме по-спокойни. Направихме елементарна грешка, след което се опитахме да влезем в мача, но трудно се получаваше. На полувремето си казахме, че трябва да превъзмогнем всичко. Много ни трябваше този мач, но не се получи. Отборът ни не е толкова слаб, колкото се твърди. Имахме ситуации за гол, но и малко късмет не ни достигна и не само днес.

Имаме малко психологически проблеми, така че който и да дойде като треньор, играчите сами трябва да си помогнат. Това ни е проблемът от началото на сезона, че при допускане на гол има дисбаланс в самия отбор. Опитахме се да работим в психологически аспект, да спазваме тактически указания. Направихме елементарна грешка за гола. Опитахме се да влезем в мача, да върнем гола, но след като не сме победили, не се е получило“, каза Младенов.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили