COVID-19 пандемия или истерия?

0

COVID-19 е навсякъде – вкъщи, на работа (ако още имате такава), но най-вече по телевизора. Ако напоследък четете или говорите за нещо различно от коронавирус, тези редове не са за вас. Пандемията е факт. Заразените към днешна дата надхвърлят 800 000. Следейки тези цифри ежедневно, няма как това да не ни влияе и да не ни кара да се страхуваме. Но нека бъдем обективни!

Наред с пандемията се създаде и друга по-страшна – пандемия на масовата манипулация. Събуждаме се и заспиваме с информацията и заповедите от Националния оперативен щаб, а именно – да се затворим #вкъщи. Точно така – доброволно да се лишим от свободата си, за да получим повече сигурност.

Бенджамин Франклин: „Този народ, който е готов да даде насъщната си свобода, за да си купи малко временна сигурност, не заслужава и не ще получи нито свобода, нито сигурност“

Когато пуснете новините вечер, усещате ли как ви съобщават за едиколко си заразени и едиколко си починали? А някой зададе ли си въпроса „Защо не ни съобщават сутрин в 8ч. колко души са умрели в катастрофи, от сърдечно-съдови заболявания или от рак? Защо никой не направи сравнение за да се види, че това жертвите на коронавирус са само малък процент от всички загинали за ден в катастрофи например.

Не ви казваме да не си стоите вкъщи или да не вземате предпазни мерки. Напротив, вземете всички възможни мерки да защитите себе си и близките си от #COVID19.
Но наред с това, вземете мерки да се защитите и от #ММПМ (Масовата манипулация и промиване на мозъци).

Мерките, които се взимат по целия свят са безпрецедентни, но в повечето случаи са съобразени с нивото на опасност и оцеляването на икономиката.

Призоваваме за следното: Не приемайте безкритично целия този обем от информация. Четете и сравнявайте от независими източници! Нека думите на група „експерти“ – било те генерали, лекари или политици, да не са единствената истина за нас.

Ако пък намирате всичко за нормално и даже се гневите, че някой изразява различно мнение – вероятно за вас вече е късно.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили