Назначиха нови зам.-областни управители на Русе

0
нови зам.-областни управители

От днес област Русе има нови заместник-областни управители, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

Със заповеди на министър-председателя на Република България от 11.05.2017 г. са освободени двамата досегашни заместник областни управители Росен Миланов и Емил Кирилов.

Със заповеди на премиера Бойко Борисов със същата дата за заместник областни управители на област Русе са назначени Валентин Колев и Свилен Иванов.

Официалното приемо-предаване на длъжностите ще се осъществи на 15.05.2017 г. в 9.30 часа.

Валентин Колев за трети път става заместник-областен управител в периода от 19.09.2014 г. до 03.12.2014 г., когато областен управител беше Симеон Иванов. След това беше в екипа на Стефко Бурджиев, но беше сменен от служебното правителство на Огнян Герджиков.

Той е магистър по „Право” и по „Управление на обществения ред”. Преди да стане част от екипа на Иванов беше началник отдел „Криминална полиция” и заместник-директор на Областната дирекция на МВР в Русе.

Свилен Иванов също е добре познат на русенци. Той беше един от заместниците на кмета Пламен Стоилов през първия му мандат, след това беше избран за депутат в 43-ото Народно събрание. Завършил е право в Русенския университет и стопанско управление във ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий“.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили