„Мис и Мистър Русенски университет“

Бъдещи юрист и инженер станаха „Мис и Мистър Русенски университет“

Автор:
17 апр. , 2018  

Синем Сеид, втори курс от специалност „Право“ и Константин Радковски, трети курс в специалност „Машинно инженерство“ са тазгодишните „Мис и Мистър Русенски университет“. Почетните ленти им постави ректорът – чл.-кор. проф. Христо Белоев. Техни първи подгласници станаха Мария Бурова и Алпай Юзейр, а на трето място се класираха Ирина Йорданова и Сергей Решетински.

Хореограф на спектакъла в Канев център бе възпитаничката на Русенския университет – Афродита Георгиева. Осем момичета и още толкова момчета дефилираха в три кръга пред публиката в Канев център. В първия кръг участниците преминаха през сцената, облечени в костюми и рокли с фолклорни мотиви от модна къща Елена Христова.

Вторият кръг беше посветен на спортните облекла, като студентите облякоха екипи на Асикс, а за финала бяха оставени вечерните облекла от „Чарлино“, „Аполон“ и „Пиер Карден“. За грима и прическите на участниците в спектакъла се погрижи екипът на фризьорски центрове Нина Йорданова.

Танцьори от Клуб по спортни танци „Настроение“, формация за модерен балет „Фрийдъм“, изпълнители от Студио по поп и джаз пеене под ръководството на Вили Икономов и огнено шоу – също бяха част от събитието, изпълнило с публика голямата зала на Канев център.

Журито, в което освен представители на ректорското ръководство участваха и спонсори на спектакъла, определи и индивидуални призьори – лица на съответните фирми, които получиха допълнителни предметни награди.


Изпращайте снимки и информация ТУК или на вайбър, тел. 0885009402 по всяко време на денонощието!


Comments are closed.