"Большой Московский Цирк"

“Большой Московский Цирк” гостува в Русе за 24 май

Автор:
20 апр. , 2017  

“Большой Московский Цирк” гостува с новата си програма “Circus 2.0” в Русе , съобщиха организаторите.

Двучасовият спектакъл ще бъде на 24 май в зала “Булстрад Арена”. Освен в Русе представления ще има още в София на 20 май, в зала “Арена Армеец” и в Пловдив на 22 май, в зала “Колодрум”. Цените на билетите за спектакъла в Русе ще са между 40 и 80 лв.

Световноизвестният цирк пристига в Русе с осем камиона, които превозват конструкциите, декорите и животните на цирка. Конете и кучетата, са настанени в луксозни отделения, съответстващи на апартаменти в петзвездни хотели, със специални системи за охлаждане и изхранване. Ветеринарни лекари изготвят график за тренировки на всяко животно, както и строг хранителен режим, включващ прясна риба и месо за кучетата и специални видове мюсли за конете, посочват организаторите.

Артистите от цирка наричат животните свои приятели и партньори и по езика на тялото определят тяхното настроение и характер.

На манежа братя Запашние ще представят атракция с изпълнение на салтомортале и други опасни, акробатични номера върху препускащи коне. Децата ще се забавляват с дресурата на кучета.

Трупата надвишава 100 души – акробати, фокусници, жонгльори, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най – добрите циркови артисти в света – водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

 Comments are closed.