Бразилски нападател подписа с „Дунав“

0
18
Бразилският нападател на „Дунав“

Бразилски нападател подсилва атаката на „Дунав“, съобщиха от футболния клуб.

Глаусио Да Силва вече подписа договор с клуба и стана осмото ново попълнение в тима. Останалите са Георги Динков, Борислав Балджийски, Александър Александров, Иван Коконов, Ахмед Ахмедов, Даниел Пехливанов и Филип Димитров.

Глаусио Жозе де Араухо Силва е четвъртият бразилец в състава на русенския тим, след Карлос Жатоба, който премина в „Спортинг“ (Лисабон), напусналия след кратък престой Луис Клаудио Карвальо да Силва и Виктор Сандис. Играе на поста централен нападател. Роден е на 3 февруари 1994 година в Натал, Бразилия. Стартира кариерата си в местния “Америка”, като носи още екипите на бразилските “Трезе”, “Глобо” и “Оесте”.

Глаусио Да Силва взе участие в контролата на „Дунав” с „Черноморец” (Балчик), която „светлосините“ спечелиха с 3:2. Той ще бъде представен заедно с останалите нови попълнения на 13 юли, когато на Градския стадион „Дунав“ ще изиграе последната си контрола от подготовката за новото първенство с „Локомотив“ (Горна Оряховица). Мачът е от 18.00 часа на стадион “Дунав”.