да проходи

Да помогнем на Турхан да проходи отново

Автор:
15 апр. , 2018  

Близо десет години 40-годишен мъж от Силистра е бил прикован на легло. Преди година, с дарения на хора от цяла Европа успява да направи 4 успешни операции и днес е на крачка от сбъдването на най-съкровената си  мечта – да проходи и да види морето.

Турхан Кямилов боледува от дете. Лекуват го от обрив, вместо от шарка. В резултат на това се отключва псориазис, който постепенно прогресира в тежки ставни заболявания. Остава на легло повече от седем години без да може да се обслужва в ежедневието си. Медици предлагат на Турхан подмяна на тазобедрените и коленните стави, като единствена възможност отново да се движи. Операциите са успешни, но мускулите са силно атрофирали. Това налага продължителна рехабилитация.

„Лекарите отдавна ми дават шанс и гарантират, че ще бъда като нормален човек, че ще мога да ходя без патерици, без помощни средства…обаче сумата е непосилна  за моите  възможности. Надявам се добри хора да помогнат още мъничко, за да проходя, за да мога да бъда самостоятелен, да не съм зависим от никого“, казва той.

За четирите операции за подмяна на ставите Турхан събира парите от дарения на хора от Европа и чрез DMS кампания.

За да стигнат до края, той трябва да събере 25 000 лв., с които да плати рехабилитационните процедури в същата клиника, в която е опериран. Процес, който ще продължи две години.

Човек е голям, колкото са големи мечтите му, а и да мечтаеш е безплатно. Сбъдването на мечтата на Турхан обаче има цена. Тя е 25 хиляди лева.

Може да помогнете като изпратите дарителски SMS с текст на латиница DMS   TURHAN на номер 17 777.

Банковата сметка на името на Турхан Кямилов е

BIC-IABGBGSF

IBAN-BG36IABG74595000090601

INTERNATIONAL ASSET BANK.


Изпращайте снимки и информация ТУК или на вайбър, тел. 0885009402 по всяко време на денонощието!


Comments are closed.