за мачовете

„Дунав“ победи с 4:1 „Несебър“

Автор:
7 февр. , 2018  

„Дунав“ победи с 4:1 „Несебър“ в контролен мач, игран на стадион „Лудогорец Арена“ в Разград. По два гола за успеха на русенския тим вкараха Шопов и Карагарен.

Русенци, които преди няколко дни се завърнаха от лагер в Турция, поведоха с 2:0 в рамките на четири минути през първата част. Васил Шопов откри резултата в 26-ата минута, пак той, само след още четири удвои. В 32-ата минута несебърлии върнаха едно попадение чрез полузащитника Галин Димов.

През второто полувреме бяха извършени множество смени, като русенци стигнаха до убедителната победа с два гола на Бирсент Карагарен и в 49-ата и в 72-рата минути.

В последните 10 минути на вратата на Дунав застана роденият през 2002-а година Цветелин Енчев, заменил Станислав Антонов. Несебърлии също дадоха шанс на момчета от школата, като се появиха и две момчета на 17 години.

Това беше предпоследната контрола на „светлосините“ преди началото на пролетния дял от шампионата. Последната проверка ще бъде в събота, 10 февруари, отново в Разград, където селекцията на Малин Орачев ще се изправи срещу втория състав на шампиона „Лудогорец“.


Изпращайте снимки и информация ТУК или на вайбър, тел. 0885009402 по всяко време на денонощието!


Comments are closed.