Солидни глоби

Дунав подава жалба за непоказания червен картон

Автор:
6 мар. , 2018  

Ръководството на Дунав ще подаде жалба срещу съдийството на мача срещу ЦСКА. Претенциите на русенци са за спестения червен картон на капитана на ЦСКА Божидар Чорбаджийски за удар без топка срещу Васил Шопов през първото полувреме.

„Радостно е, че отборът започна да играе футбол, който се нрави на всички. Остава огорчението, че загубихме, защото точките са важни за нас“, коментира изпълнителният директор на клуба Ивайло Петков.

„Не искам да коментирам съдийството, но смятаме да подадем жалба заради спестения червен картон на Чорбаджийски. Обадиха ми се приятели, които са гледали по телевизора, че това е нереално. При положение, че има пет съдии, които не са видели, че има удар без топка. Единият не го е видял, двама не са го видели, но това става на три метра пред съдията, който е на аутлинията, каза още Петков.

Това бе първи двубой за Кабаков след изтърпяно наказание от две срещи, наложено му след 1/4-финалния мач за купата на България между ЦСКА-София и Лудогорец, когато отново повлия на резултата.Comments are closed.