„Дунав“ „прекроява“ защитата за мача с „Локо“ (Пд)

0
16
„прекроява“ защитата

Неприятната задача да „прекроява“ защитата за днешния наистина, а не символично домакински двубой с пловдивския „Локомотив“ има наставникът на „Дунав“ Веселин Великов.

Причината е, че за днешния мач Тейнур Марем и Михаил Милчев са наказани. Въпреки това Великов изрази мнение, че ако футболистите не се поддадат на еуфорията и не „прегорят“, „Дунав“ ще се поздрави с победа след последния сигнал на арбитъра Стефан Апостолов.

 

Както ТВН вече съобщи, двубоят на обновения Градски стадион е от 17:30 ч. днес. За тези, които не са успели предварително да се снабдят с билети, петте каси на стадиона ще отварят днес след 13:00 ч. Билетите са без указани на тях места и изборът е изцяло у зрителите. Децата до 12 г. ще влизат безплатно, естествено, с придружител.

В 16:30 ч. ще започне празничната програма с водещ Мариян Савов, с изпълнения на Духовия оркестър на Русе и мажоретки, която ще подгрее настроението по трибуните.

От клуба напомнят, че мерките за сигурност са засилени. Няма да бъдат допускани хора с бутилки и такива употребили алкохол или опиати. Част от улиците в района ще са затворени, посетителите на стадиона могат да ползват безплатно подземния паркинг до Спортната зала.