Футболистите на „Дунав“ в почивка до 9 януари

0
16
Футболистите на „Дунав“

Футболистите на „Дунав“ са освободени за почивка веднага след мача с ЦСКА, който беше последен в програмата на отбора за 2016 г.

Това съобщиха от футболния клуб. В него дунавци отстъпиха с 0:3 на ЦСКА-София на стадион „Българска армия“, като много коментари включително и от ръководни кадри на съдийската комисия при БФС, предизвика съдийството в мача на рефера Ангел Ангелов и неговите помощници, повлияло и на крайния резултат.

„Гледах мача няколко пъти, той можеше да бъде решен още в 8-мата минута. Тогава съдията спести червен картон на вратаря Георги Китанов. След това първият и вторият гол за ЦСКА-София бяха от чиста засада“, отчете треньорът Веселин Великов.

Той сподели, че на всички играчи е даден заслужен отдих веднага след срещата, като не пропусна да пожелае приятни Коледни празници и весело посрещане на Новата година на всички футболисти и фенове на „Дунав“.

Програмата за 2017 предвижда отборът да поднови тренировки на 9 януари в 14:00 ч. До 19 януари отборът ще се готви в Русе. След това е предвиден лагер в турския курорт Анталия до 3 февруари.