Годишен хороскоп за 2015 г.

0
3795

vezniВЕЗНИ: Съдбата е готова да поднесе на родените под знака Везни своите подаръци и реализацията на планове и мечти, благодарение на силните положителни влияния на звездите. Не трябва обаче това да е повод за възгордяване. Планетите поставят пред родените под знака изрично условие – ще получат благоразположението им, ако съумеят да постигнат баланс във взаимоотношенията и се постараят да разбират ближните си.

С настъпването на Новата 2015-та година не трябва да избързвате с реализацията на замислените от 2012-та година промени. Сега е моментът да се стабилизирате, да задържите първо това, което сте постигнали до края на март. След което започва вашият възход.

 

РАБОТА И КАРИЕРА

До края на месец март ще се наложи да търсите подкрепата на приятели и колеги, да преподпишете стари договори, да стабилизирате постигнатото през изминалата година. От април започва вашият възход, когато ще видите постигнатите резултати и ще ви бъде предложено повишение за доказани постижения. Ще се наложи да повишите квалификацията си чрез курсове и семинари. Повечето от пътуванията ви ще бъдат свързани с професионалните ви интереси.

С каквото и да се занимавате, месец май за вас ще бъде месец на най-високите резултати. А много от вас ще предприемат пътуване в чужбина с цел работа. Късметът ще ви съпровожда и в случаите, когато в компанията, в която работите, ще се наложат съкращения. А това може да сложи някакво ново начало или започване на частен бизнес, за който до сега не сте имали смелост да започнете.

ЛЮБОВ

Месеците, в които най-много ви върви в любовта, са месеците февруари и април. За вас животът ви няма смисъл, ако не сте влюбени. Но избягвайте да влагате цялата си енергия в една любовна връзка. От една страна ще се лишите по този начин от социален живот, а от друга – има опасност да задушите интимния си партньор с постоянното си присъствие.

Определено сте привлекателни хора, но в духовен план в живота трябва да се учите от връзките си, да има повече баланс и изискванията ви да не са толкова високи. Идеален партньор няма. Ревността е пагубна за вашата свобода, но и за тази на партньора ви. Поводи за нови запознанства ще има всеки ден и всеки момент, особено през първото полугодие.

Силно ще ви привличат представители на знаците Водолей и Овен. В желанието си да не сте сами, защото за вас самотата е пагубна, не избързвайте да сключвате брак, а отложете за късна есен. При семейните Везни децата са свързващото звено, а и годината е такава, че може да увеличите броя им с още едно.

ЗДРАВЕ

През 2015 година се изисква да сте особено внимателни към здравето си. Поради прекалената си заетост и непрекъснатото претоварване с работа, очаквайте срив през пролетните месеци и есента – месец ноември. Пазете се от простуда, за да избегнете възпаление на гърлото и бронхите, вземайте допълнително витамини. Обличайте се съобразно времето, а не с модата и така ще се предпазите. За доброто функциониране на бъбреците пийте предимно минерална вода до литър и половина на ден, като сменяте източника ? на всеки три месеца.

Съвети: Използвайте чара си, умело представяйте фактите и не забравяйте най-добрия си приятел (дори понякога да е капризен) – това ще ви помогне да постигнете успех в кариерата. Не се препоръчва да рискувате прекалено през 2015 г. По-добре се оттегляйте от време на време насаме със себе си и ще се върнете с вярното решение и свежи сили.

 

 

skorpionСКОРПИОН: Като цяло 2015-та година ще бъде година на работа и кариера, на поемане на по-големи отговорности относно професионалния и личния ви живот. Това неминуемо ще окаже въздействие върху контактите и комуникациите с близкото ви обкръжение и понякога ще се чувствате самотни и изолирани по отношение на социалния си живот. Но за сметка на това през годината ще може да реализирате много от плановете и мечтите си.

РАБОТА

Януари и февруари са месеци, през които ще бъдете заети повече с планиране, след една обстойна равносметка на изминалата 2014 година. По принцип през настоящата година няма да ви липсват ангажименти, а ако сте успели да изградите собствен бизнес, от средата на февруари ви очаква много работа.. Работите ли – ще бъдете оценени и оттам също ще очаквате добри приходи. В годината ви чакат добри и доходоносни бизнеспартньорства, споразумения и сътрудничества. През първите месеци на годината ще ви бъдат предложени участия в съвместни проекти, в които ще успеете да докажете вашите възможности и да осъществите плановете и идеите си.

Успеете ли да издържите на натоварването и да се отдадете на работа и кариера, в течение на времето ще можете да влезете в един определен ритъм и да имате време за всичко останало. Но трябва да се научите да планирате, да имате график, да водите сметка, времето да ви е разчетено до минути.

Вторият управител на вашия зодиакален знак – Марс (управител и на Овена) – ще ви носи осезаеми успехи и ползи в кариерата. През тази година ви предстои изпълнението на много стари и нови проекти. За да имате успех, ще се наложи да взимате участие във всички сфери, които са свързани пряко или косвено с вашата специалност.

Ако пък сте безработни – пред вас ще се отворят вратите, особено през второто полугодие. За да се изявите като добри специалисти и да имате развитие на кариерата, ще трябва да участвате в курсове, семинари, школи и всякакъв вид обучение и преквалификация.

ЛЮБОВ

В любовта сте много емоционални, страстни и чувствени. Но през тази година ще бъдете по-уверени в себе си и по-отговорни към партньорите си. А ако не сте открили досега истинския си партньор в живота, ще го намерите. Силните ви месеци ще се окажат месеците март и май. Влиянието на планетата Венера ще ви изправи пред необходимостта да изразявате чувствата си спонтанно и свободно.

Да бъдете в хармония с интимния си партньор, да се радвате на взаимност и доверие. Привличат ви представители на зодиакалните знаци Телец, Риби и Козирог. Добри приятелства можете да осъществите с представители от зодиакалния знак на Девата.

ЗДРАВЕ

През 2015 година ще трябва да обърнете внимание на урогениталната система, костната система и горните дихателни пътища. През пролетта и есента ще се наложи да вземете превантивни мерки при грипни епидемии. Приемът на течности в следобедните часове ще подпомага дейността на бъбреците, а приемът на витамини и минерали през пролетта и есента ще ви предпази от вирусните заболявания. През годината ще трябва да се доверявате предимно на алопатични лекарства, съпроводени с билкови чайове (които са само съпровождащи, а не основно лекуващи)

Съвети: Не се обезкуражавайте – работете или придобивайте нови знания и се старайте да се оказвате в точното време на точното място – това ще ви помага. Не се опитвайте да кръшкате от работа, началството няма да ви прости. Общувайте с хора, които има на какво да ви научат.

 

 

strelecСТРЕЛЕЦ: Започвате Новата година с нагласата за промени, позитивно настроениe и устремени към определени цели. Акцентите падат върху работа, кариера, семейство и приятели. Особено влияние върху вас ще окажат планетите Юпитер (вашата зодиакална планета) и Венера. Ще имате благословията и благосклонността на планетите, но трябва да вложите много труд. Нищо даром няма да ви се даде.

 

Първите два месеца – януари и февруари – ще бъдат месеци на планиране и ориентиране в обстановката. Ще имате повече време за дом и семейство. Работа ще имате, т.е. няма да ви липсва. Дори може да се каже, че ще бъдете в някои моменти пренатоварени, но истинската ви реализация ще започне от март и април. Годината отваря широко врати почти във всички области от вашия живот. Не се притеснявайте, че трябва с някои неща да приключите или да се разделите. Това е така, за да можете да започнете отначало.

КАРИЕРА

В годината ще успеете да се реализирате професионално, стига да влагате повече творчески нюх във всичко, което вършите. Висок успех ще имат тези Стрелци, които са заети в сферата на изкуството, модата, козметиката, музикалния бранш и търговията. В отношенията си с колегите трябва да бъдете много тактични и толерантни. Да се стремите да не вземате еднолични решения, а да се съветвате с колеги и приятели.

От март месец започва вашият възход в работа и кариера. Бъдете особено внимателни, когато планетата Меркурий е ретроградна, когато трябва да избягвате подписване на договори, да стартирате ново начало, да се премествате на нова работа, да приемате нови работници, да откривате фирми и офиси.

Планетата Юпитер ще ви подкрепя във вашите начинания, а през втората половина на годината ще се увеличат хората, на които можете да се уповавате. Марс ще ви дари с енергия, за да постигнете вашите планове.

ЛЮБОВ

Вие сте донжуаните на зодиака. Чаровни, комуникативни и вечно търсещи идеалната любов. Тази година обръщате внимание на интелекта, външността, интересния събеседник, с когото можете да разговаряте свободни, приятелството. Месеците, през които сте щастливи в любовта, са юни и октомври. Привличат ви представители от зодиакалните знаци Овен, Лъв и Близнаци. А тези, които имат интимен партньор до себе си, вероятно за времето от юни до октомври ще сключат брак.

Семейните Стрелци – през първото полугодие са възможни конфликти, които за една част ще завършат с развод, а останалите ще трябва да се научат да отделят необходимото време и внимание за дом и семейство. След месец юли хармонията в семейството ще бъде възстановена.

ЗДРАВЕ

Пазете се от преумора и нервно пренапрежение. От крайности в храненето и пикантни храни, от такива, в които има прекалено много захар. Подбирайте обкръжението си и контактувайте с положително настроени емоционално хора, за да не привличате негативната енергия. Както казах по-горе, почивката си разделете на два пъти, за да се заредите с необходимата енергия за работа и да предотвратите евентуален спад в имунната си защита.

Съвети: В първата половина на годината не разчитайте на помощ от приятели – няма да им е до вас. А в края на есента смело може да се заемете с най-умопомрачителния проект, който отдавна не се осмелявате да осъществите.vezni