Годишен хороскоп за 2015 г.

0
2123

kozirog КОЗИРОГ: Родените под знака ще имат невероятния съдбовен шанс да изразят в цялост своите познания и способност. 2015-та година е ключова за вас, защото ще се превърне в шанс за заемане на професионалната позиция, която заслужавате. Ще бъдете учудени от просперитета, който ви очаква.
Влиянието на планетата Сатурн, която е ваш управител, ще ви помогне именно тогава, когато вие действително работите за интересите на мнозинството, но и за себе си. Започват силните за вас, за бизнеса и за професията периоди. Тази година ще ви зарадва с много нови предложения за развитие, делово сътрудничество и работа за безработните. От вас зависи дали ще се възползвате от това навреме, без много колебания и прекомерни претенции.
РАБОТА И КАРИЕРА
Планетата Юпитер през първото полугодие на годината увеличава шансовете ви за професионална реализация. Добрите условия, старанието ви да се докажете, добрият микроклимат ще подпомогнат вашата стабилизация.Бавно, но сигурно се придвижвате по служебната стълбица, стремейки се към престиж. За безработните – намиране на работа чрез близки и познати. За желаещите да открият своя собствена фирма – да изберат месец май.
ЛЮБОВ
Вие сте предпазливи и организирани хора, не се предоверявате особено много на всеки или в началото на дадено запознанство. За вас е необходимо време, за да допуснете човек до себе си. Обичате да контактувате с общественозначими и популярни личности. Да се гордеете с човека до вас. В отношенията сте директни и честни. Имате определен стереотип за човека, в когото трябва да се влюбите и с когото да създадете семейство.
Държите на честността, точността и все още старомодните ценности във взаимоотношенията. Ще бъдете привлечени от представители на зодиакалните знаци Телец, Дева и Рак. Добри приятели могат да ви бъдат Скорпионите и Рибите. Щастливи месеци в любовта се очертават май и юли.
ЗДРАВЕ
Обърнете внимание на здравето си в началото на есента, когато съществува опасност от травми. Прекаленото притеснение и преумората ще са част от причините, затова пазете нервната си система. А през зимните месеци се пазете от простуди, които могат да рефлектират в костната система.
Съвети: Внимателно следете за външния си вид и въобще за имиджа си – през тази година хората ще ви оценяват именно по дрехите. И помнете – от само себе си нищо няма да се получи.

vodolejВОДОЛЕЙ: През първото полугодие на годината очаквайте много промени, пътувания, срещи с нови хора. Акцентът пада върху наложителните промени, които трябва да приемете, за да можете да се впишете в новата епоха, новото общество, новите тенденции на развитие. Необходимо е поемане на повече рискове и увереност в собствените възможности. Защото не започнете ли годината с тази тенденция, то през втората й половина самите обстоятелства ще ви принудят.
РАБОТА
Ако през изминалата година не сте направили необходимите промени в работата и кариерата си, то през първите месеци на 2015-та трябва да предприемете необходимите реорганизации. Ще се наложи да работите усърдно и да се уповавате предимно на себе си. Нямате ли план на действие, нямате ли график за всеки ден – няма да може да се справите. Водещото е конкретната цел, която трябва да си поставите за постигане, а детайлите ще се доуточняват с времето.
От месец юли ще се почувствате по-освободени, ще усещате подкрепата на звездите. Но планетата Юпитер изисква всичко да бъде законосъобразно и юридически правилно. Не забравяйте това!
ЛЮБОВ
Имате много приятели и се чувствате добре сред тях. Но през 2015 година сте привлечени от силни огнени личности. Приятелите си винаги смятате, че са част от вашето семейство. Еднообразието ви съсипва, а разговорите и срещите с тях ви разнообразяват. В любовта също искрицата на привличане няма да пламне внезапно, а първо ще превърнете човека, когото харесвате, в приятел и след това ще го допуснете до сърцето си.
Държите на свободата си и не желаете някой да се опитва да ви променя. Затова през тази година ще бъдете привлечени от представители на зодиакалните знаци Овен, Близнаци и Лъв. Щастие и успех в любовта се очертават през месеците юни и август.
ЗДРАВЕ
През зимния период трябва да мерите по-често кръвното си налягане, защото то ще бъде един рисков фактор за вас. През лятото е наложително да приемате повече течности, за да запазите необходимия воден баланс в тялото. Начинът на хранене през есента и зимата трябва да бъде съобразен с необходимия прием на витамини и минерали, ако искате да избегнете простудите и течащия нос. Ходете повече пеш, дори и времето да не е толкова приятно за разходки. Рисков период за хранителни отравяния е месец юли.

Съвети: Тази година трябва да бъдете оптимисти. Не преживявайте дълго неуспехите, бъдете трудолюбиви и старателни – и в края на годината ще ви чака хубав бонус. Постарайте се да не влизате в конфликти с роднини – това изсмуква много сили. Самочувствието може да ви спъне, ще ви трябва смелост.

ribiРИБИ: Нептун транзитира във вашия зодиакален знак. Тя е ваш управител и ще престои тук до месец април 2025 година. Успех за всички, които са в сферата на изкуството, музиката, театъра, киното, телевизията и духовните занимания. В работата си ще влагате повече творчество и любов, защото планетата Нептун е висшата октава на любовта. Ще се наложи да промените начина си на мислене и не толкова често да плувате срещу течението, за да постигнете това, което сте си поставили като цел след рождения си ден.
Необходимо е да мислите трезво и рационално. Да не се предоверявате, но и да не се изолирате. Бъдете сигурни, че всяка ваша крачка се наблюдава, но с увереност в собствените сили и възможности ще успеете да се наложите през настоящата година. Не пренебрегвайте съветите на приятели и колеги, но крайното решение е ваше.
КАРИЕРА
През първото тримесечие на 2015 година ще ви бъде по-трудно да се ориентирате и да действате със замах. Все още сте под влиянието на старата година, с нейните проблеми, грешки и отлагания. Трябва сериозно да направите една преоценка, да вложите максимум усилия и да започнете отначало. Много от вас ще претърпят промени на работното место поради съкращения или реорганизации, а други ще търсят изява в друга, съвсем нова насока.
С настъпването на месец юли за вас изгрява звездата на възможностите ви: подкрепа от семейството, приятелите, работодателите и възход в кариерата. Тези от вас, които искат да сменят работата си за по-добре платена, ще получат прекрасни предложения. Безработните ще започнат работа. Избягвайте да сключвате договори и да правите кардинални промени по времето, когато планетата Меркурий е ретроградна.
ЛЮБОВ
През новата година сте под влиянието на Венера, Нептун и Юпитер. Нептун ще престои приблизително 25 години във вашия зодиакален знак и трябва много да внимавате и да се предпазвате от нейното въздействие, от импулсивни и недобре обмислени интимни връзки. Заложете на духовното привличане и истинската любов. Обичате да бъдете влюбени и мечтаете за приказни преживявания с щастлив край, но в живота невинаги е така.
Налага се да промените ценностната си система при избора си на партньор в живота. През тази година ще ви привличат представители на зодиакалните знаци Телец, Рак и Дева. А месеците, в които ще ви върви в любовта, се очертават юли и септември. За да намерите и запазите интимния си партньор, ще трябва да се потрудите много, да се промените и да се откажете от някои измамни илюзии.
ЗДРАВЕ
Първо трябва сериозно да помислите за правилния и здравословен начин на хранене. Застрашени сте от напълняване. Включете плодовете и чистия пчелен мед за подсилване на имунната система. Така ще се предпазите от вирусни заболявания през пролетта и есента. За дамите тази година е много важно да избират подходящи обувки за всеки ден, за да избегнат травмите в областта на глезените.

Съвети: Главното е да не залитате към авантюри и съмнителни начинания. Трябва да си поставяте ясно целта и добре да знаете пътя, по който да я постигнете. През 2015 г. не е необходимо излишно да изпадате в някакви духовни дирения, най-доброто за вас е просто да работите. Зле могат да се отразят неприятните думи и емоции, благоприятни ще са доверието и увереността.