Григор Димитров: Свърши ми горивото

0
29
Свърши ми горивото

Това каза най-добрият български тенисист Григор Димитров след тежкото поражение от Анди Мъри в 1/8-финалния мач на Откритото първенство на САЩ.

“Днес останах без гориво – физически и психически”, каза Димитров. По думите му, бил е превъзбуден да излезе за мач от праймтайма. Той определи Анди Мъри като “най-добрия тенисист тук.

“Не мисля, че е играл невероятен тенис, но имам усещането, че направих много грешки. Така че си е моя вината за това, което се случи на корта днес. Той се движеше добре, изигра правилните удари, завърши много топки по правилния начин”, каза още българинът.

„Оценявам представянето с като добро. Бяха страхотни десет седмици за мен, които започнаха още на турнира във Вашингтон. Имаше и няколко препятствия, разбира се. Пътувах доста, имах доста тренировки и т.н., но в момента мисля за почивка, през която да анализираме всичко случило се“, каза още хасковлията.

Димитров повтори най-доброто си постижение като участие в Откритото първенство на САЩ, като стигна до четвърти кръг за първи път след 2014 г.