„Капачки за играчки“

„Капачки за играчки“ оборудва детското отделение на УВБАР-Русе

Автор:
13 сеп. , 2017  

Благодарение на кампанията „Капачки за играчки“, както и на няколко щедри дарения от фирми и частни лица, занималнята в детското отделение на Университетска болница Русе е вече обзаведена.

Това съобщиха от здравното отделение. По-голямата част средствата са използвани за най-необходимото за първоначалното обзавеждане за занималнята – масички и столчета за по-малките деца, както и много занимателни и обучителни играчки за момичета и момчета за различни възрасти.

Независимо от това, кампанията „Капачки за играчки“ продължава с цел периодично закупуване на развлекателни материали за децата, допълват от УМБАЛ. От там уточняват, че това е едва началото, тъй като занималнята има нужда от още обзавеждане. Едни от най-важните и неотложни неща, които се налага да бъдат набавени, са подходяща маса и столове за по-големите пациенти, както и за придружителите на децата в отделението.

Всеки, който има желание да помогне, може да се свърже с екипа на тел.: 082/887 310; 0879/012073 или на имейл pr@hospitalruse.org.

 Comments are closed.