Малин Орачев: Чака ни тежък мач, не тръгваме като обречени

Автор:
2 ное. , 2017   Video

Чака ни тежък мач, но това не означава, че тръгваме като обречени. Това каза във връзка с предстоящия в събота мач с „Берое“ (Ст. Загора) наставникът на „Дунав“ Малин Орачев.

Старозагорският тим играе добър, комбинативен футбол и не случайно заема пета позиция във временното класиране. Това обаче не означава, че ние нямаме своите „козове“ и тръгваме като обречени, допълни Орачев. В групата, която ще потегли утре сутринта, са всички футболисти с изключение на Христо Попадийн, който все още се лекува. Отборът ще отседне в Казанлък, където в ранния следобед ще направи тренировка. Твърде е възможно в стартовия състав да има известни размествания, но по понятни причини Орачев се въздържа от подробности.

Предстоящото близо двуседмично прекъсване на първенството е добре дошло за „Дунав“, сподели още наставникът. През това време ще се наблегне на подобряване физическата подготовка на футболистите, която, според него, е една от причините за незадоволителното представяне на отбора до момента. Ще се търси и отбор за поне един контролен мач.

Орачев каза още, че се надява дотогава да приключи и ремонтът на клубния стадион, за да можем да водим подготовка при нормални условия. От вчера отборът тренира на игрището в гр. Сливо поле, където, според него, условията са значително по-добри.

Положението ни не е розово и това се отразява на психическото състояние на всички, допълни капитанът на тима Диян Димов. По думите му, новите тренировки са предложили нови предизвикателства пред него и колегите му и това е повлияло положително на всички. Той се обърна с апел към привържениците на отбора да го подкрепят в този труден момент.

Когато отборът вървеше добре, стадионът беше пълен. Сега много ни е необходима подкрепата на привържениците, това ще ни даде допълнителни сили да излезем от ситуацията, каза капитанът на „Дунав“.


Изпращайте снимки и информация ТУК или на вайбър, тел. 0885009402 по всяко време на денонощието!


Comments are closed.