Маскирани обраха бензиностанция край Шумен

Автор:
11 апр. , 2018   Video

Четирима маскирани обраха бензиностанция в района на „Пети километър” край Шумен.

Обирът бил извършен малко след 1,30 часа след полунощ. Четирима маскирани и въоръжени мъже се появили на бензиностанцията. Грабителите нанесли удари в областта на главата и тялото на 50-годишната служителка. Един от тях нападнал и нанесъл удар с пистолет в областта на лицето на 55-годишен овчар, който влязъл в бензиностанцията да си купи цигари.

Служителката на бензиностанцията успяла да натисне паник бутона и така да сигнализира в охранителната фирма. През това време нападателите се оттеглили пеш в полето зад бензиностанцията, като отнесли със себе си и оборота от около 240 лева, който бил в касата.

След побоя пострадалите са откарани в болница, където било установено, че мъжът е с фрактура на носа, а жената от бензиностанцията е с фрактура на един от пръстите. По случая се води разследване под надзора на шуменската прокуратура. Двамата са настанени за лечение в шуменската болница.

Това е втори грабеж на обекта за последните две години, след като през 2016 г. бензиностанцията бе обрана от полицай.  Той задигна 130 лв., а за престъплението си получи условна присъда.


Изпращайте снимки и информация ТУК или на вайбър, тел. 0885009402 по всяко време на денонощието!


Comments are closed.