Набират кандидати за КООРС към Община Русе

0

Специализираното звено „Контрол, охрана, обществен ред и сигурност“ към Община Русе търси да назначи нови служители за своите екипи, съобщават от общинската администрация.

Кандидатите трябва да са в активна работоспособна възраст, да притежават минимум средно образование, да имат добри комуникативни умения и да бъдат готови да работят в екип. От тях се очаква да притежават познания по Правилника за прилагане на Закона за движението по пътищата, както и общинските наредби, свързани с контрола и опазването на обществения ред.

С всеки един от кандидатите ще се проведе събеседване, като те могат да подават своите заявления и автобиографии всеки ден от 9 до 10 ч. на място в офиса на звеното, което се намира на бул. „Скобелев“ 45, ет. 3 /сградата на СБА/.

„Охранителното звено е с много важна роля за опазването на обществения ред и сигурността на гражданите в Русе. Търсим мотивирани и отговорни служители, които да се присъединят към нашия екип и да помогнат за постигането на поставените задачи и цели“, заяви по този повод началникът на СЗ „КООРС“ Йордан Джамбазов.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук