“НОСсенс” – абсурдно смешен спектакъл на сцената на ДТ „С. Огнянов“

0
6

Това е комедийния спектакъл “НОСсенс” по повестта “Нос” на Гогол. Началото на спектакъла е в 19 часа тази вечер в Камерна зала „Слави Шкаров“.

От творческия екип на театъра обещават един грандиозен, абсурдно смешен спектакъл. Представлението на режисьора Боян Иванов вплита в себе си хореография, модерна мултимедия и силна актьорска игра. Зрителите ще могат да се насладят и на страхотното изпълнение на гост-актьора Алексей Кожухаров, който играе в състава на пловдивския театър. На сцената му партнират Александър Узунов, Венцислав Петков, Дайана Михайлова, Ивайло Ненов, Ивайло Спасимиров, Йовко Кънев, Кадри Хабил, Крум Берков, Любомир Кънев, Надя Банчева, Ралица Константинова, Татяна Цветкова и Ясена Господинова.

По думите на режисьора Боян Иванов, спектакълът е поредица от скечове, в които е заложен целият комедиен заряд в творбата на Гогол. Идеята е класическият текст да се използва за по-съвременни цели, поради което в постановката е използван и видеомапинг. След отделянето на носа на Платон Ковальов следват странни и безсмислени случки, които преминават в поредица от скечове.

От театъра напомнят на всички, които са закупили билет за детския спектакъл „Приказките на баба“ по приказки на Елин Пелин, който трябваше да се играе на 12 май, че постановката ще бъде представена в събота, 19-ти май. Всички, които са закупили билет, могат да го използват без презаверка на новата дата или да го върнат на касата на театъра.