обществена поръчка

Обявиха обществена поръчка за ремонт на Дъговия мост

Автор:
14 мар. , 2018  

Агенция „Пътна инфраструктура“ стартира обществена поръчка за изработване на технически проект за ремонтно-възстановителни дейности на Дъговия мост.

Това става ясно от съобщение, публикувано на сайта на пътната агенция. Поръчката е за изработване на технически проект за ремонтните дейности по съоръжението.

Обявени са поръчки за общо 7 пътни съоръжения. Останалите са виадуктът при 59-и километър на АМ „Тракия“, виадукт „Потоп“ при 11-и км на АМ „Хемус“, мостът над река Искър на Софийския околовръстен път в участъка между Нови Искър и Гниляне, мостът над река Вит в Гложене на път III-358, надлезът над река Провадийска и над жп линията в Провадия, и надлезът над жп линия София – Бургас, съвпадащ с бул. „Европа“ в Ямбол. Индикативната стойност на поръчката е 560 хил. лв. без ДДС и се финансира от бюджета на агенцията.

Бъдещите изпълнители ще трябва да извършат проучвателни дейности и да изготвят технически проекти за ремонта на съоръженията. С тях ще се установи видът и количествата на необходимите строителни дейности.

Кандидатите могат да подават оферти до 17.30 ч. на 23 април 2018 г.Comments are closed.