93-годишен водач блъсна 82-годишна

Пиян шофьор си спретна гонка с полицаи, три нерегистрирани возила засечени за ден

Автор:
17 апр. , 2018  

Пиян шофьор си спретна гонка с полицаи, след като се опитал да осуети проверка, съобщиха от полицията в Разград.

Инцидентът станал в с. Тодорово. Екип на „Пътна полиция“ подал сигнал за спиране на лек автомобил „Опел Астра“. Шофьорът обаче не спрял и продължил пътя си към село Окорш. Стигнало се до гонка, която продължила няколко километра. Колата била настигната до селскостопанската кооперация в Окорш и била спряна. Оказало се, че зад волана е 40-годишният С. А. По информация на полицията, той няма криминални прояви и не е осъждан. Направената на място проба за алкохол отчела 3.21 промила. Като допълнение се оказало, че транзитните табели на автомобила са с изтекъл срок на валидност. Мъжът е бил задържан в РУ-Исперих. По случая е образувано бързо производство.

Три моторни превозни средства, които не са били регистрирани, са били засечени през вчерашния ден, съобщиха още от лудогорския град. В село Лъвино бил спрян мотопед „Симсон“, управляван от криминално проявения и осъждан Д. Д. на 63 години. Оказало се, че мотопедът не е регистриран по надлежния ред.

Час по-късно в Кубрат, екипите на „Пътна полиция“ спрели за проверка лек автомобил „Фиат Пунто“, управляван от 34-годишния Дж. Ю. от село Медовене. Колата била без регистрационни номера и нерегистрирана по установения ред. Също вчера, но в Цар Калоян, бил спрян за проверка нерегистриран мотор „Хонда Бали“, управляван от 57-годишния Е.Я.

По случаите са образувани бързи производства.


Изпращайте снимки и информация ТУК или на вайбър, тел. 0885009402 по всяко време на денонощието!


Comments are closed.