Подменят сезонните карти за мачовете на „Дунав“

0
21
Проливен дъжд прекрати

Привържениците на „Дунав“, които вече имат сезонни карти трябва да ги подменят с нови, съобщават от ръководството на футболния клуб.

Причината е технически дефект, допуснат от фирмата-производител. Подмяната се извършва в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Заради малкото време за реакция до срещата с “Левски” от 4-ия кръг на Първа професионална лига на 11 август, събота от 21.00 часа, на Градския стадион в Русе ще бъдат допускани зрители с неподменени карти. За следващото домакинство на ФК “Дунав” – срещу “Септември” от 6-ия кръг на Първа професионална лига, обаче ще бъдат допускани единствено привърженици с нови сезонни карти.

От днес, 9 август, се възобновява продажбата на сезонни карти. Желаещите да придобият такава могат да направят това в магазин „SportLic”

От ръководството на „Дунав” се извиняват на привържениците на клуба със сезонни карти за домакинските мачове за създалата се ситуация непосредствено преди двубоя с “Ботев” (Враца), когато всички притежатели на карти бяха допускани свободно на Градския стадион след проверка на валидността им. От там допълват, че след срещата всички карти са били върнати на фирмата производител за отстраняване на проблема.