Поискаха имунитета на Сидеров

3
1442

Поводът е скандала, предизвикан от лидера на „Атака“ във Варна, грубо нарушаващ обществения ред и изразяващ явно неуважение към обществото, както и оказване на съпротива срещу орган на властта, при което е нанесъл лека телесна повреда на полицай, изпълняващ служебните си задължения.

Искането на главния прокурор е внесено след предложение на Софийска градска прокуратура. „По време на целия инцидент, който траел около половин час, поведението на народния представител Волен Сидеров било изключително скандално и цинично. То е демонстрация на грубо неуважение към обществото и неприкосновеността на отделната личност. Непровокираното нападение срещу свидетеля Димитър Бахнев от страна на Волен Сидеров е грубо погазване на общественоприетите норми за общуване и незачитане на достойнството и личната неприкосновеност на гражданите. Физическото посегателство спрямо свидетеля Костадин Колев е осъществено целенасочено и при упражняване на служебните му правомощия“, пише в документа.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Изгедах ви добре оформеното „материалче“ дето сте качили, но искам да ви питам вие как ще коментирате управлението на Бойко Борисов дето изхарчи 32 милиона лева да си развява гъза с правителствения самолет, а за пенсионерите нямаше коледни добавки и за болните деца събирахте пари с SMS И НЯКОЙ ОТ ТЯХ НЕ ДОЖИВЯХА ДО ОПЕРАЦИЯ? Не съм гласувал за Сидеров, но ще ви кажа, че той е като бълха на куче а дали е там или не кучето все ще го сърби от другите! Ако сте истински журналисти не се хващайте на куката като таранки, ами търсете истината, той е като Иван Кулеков при Слави иска да каже нещо, но не му стига вътъка! Във всички държави има изперкали политици, но доброто в случая е, че този поне не е педал, като някой наши представители в народното събрание да се излагаме с тях като мъже!

  2. Твойте простотии край нямат.
    Вий бийте негрите…
    За какво качено матриалче говориш?