Поредна авария на „Топлофикация“

Поредна авария на „Топлофикация“, още десетки останаха без топло

Автор:
8 ное. , 2017  

Поредна авария на „Топлофикация“ в началото на отоплителния сезон остави десетки семейства в Русе без парно и топла вода, алармираха потърпевши.

След авариите в „Здравец“ и „Здравец – Север“, за които ТВН вече информира, и които все още не са отстранени, потърпевши този път са обитателите в района зад ж.п.-линията около бл. “Шабла”.

Екипът ни не успя да се свърже с ръководството на „Топлофикация“ след многократни опити за контакт. На дежурния телефон отговориха, че новата авария е сериозна и поне до петък, топлоподаването няма да бъде възстановено. Новата авария е под железопътната линия в района на бл. „Шабла“ и се налага разкопаване от двете страни на линията. Колко ще продължат ремонтните дейности, не е ясно.

Както ТВН информира преди дни, русенските квартали „Здравец“ и „Здравец – Север“ са без топла вода и отопление. Хората продължават да стоят на студено.

„Временно прекъсване на топлоснабдяването в топлофикационни райони “Здравец”, “Здравец-Север”, “Ученически комплекс” и “Търговска база”, гласи съобщение на сайта на „Топлофикация Русе“ от 02 ноември.

С покачването на цената на услугата нейното качество става все по-лошо, коментираха абонати на топлофикационното дружество и зададоха въпроса „Какви бяха ремонтните дейности, заради които в августовските жеги трябваше да се „къпем“ в собствената си пот?“

 


Изпращайте снимки и информация ТУК или на вайбър, тел. 0885009402 по всяко време на денонощието!


Comments are closed.