Пратиха Бисер Петното за 3 години „на топло“

Автор:
9 февр. , 2017   Video

Скандално известният русенец Бисер Миланов, по-популярен с прякор си Петното, е приведен в затвора в Белене за изтърпяване на 3-годишна присъда.

Това съобщиха от Софийската районна прокуратура.

Бисер Миланов мярката за неотклонениеМиланов, който успя да запише името си и като кандидат за президент на България, е осъден по дело от 2013 г. Тогава, се заканил на Боряна Г. с убийство с думите: „Ще ти отрежа бавно и мъчително главата и след това ще ти се изходя във врата“. Тъй като има богато криминално минало, русенецът ще изтърпява наказанието си при първоначален строг режим.

Това не е единственото подобно деяние на скандално известния русенец. Това е осмата му присъда за криминални деяния.  Последните му „подвизи“ бяха през юни 2016 г., когато бе арестуван за побой над приятелката си и в края на годината, когато бе задържан за това, че заедно с още петима съучастници нападнал и пребил мъж пред русенско заведение.

Между криминалните си деяния Петното натрупа и солидна политическа биография. На местните избори през 2015 г. беше кандидат за общински съветник в Русе и получи подкрепата на 175 русенци. Миналата година пък беше един от претендентите за държавен глава и събра 3 215 гласа.Comments are closed.