„Сините феи“ очакват сериозна подкрепа, обещават атрактивна игра

0

„Сините феи“ посрещат изцяло обновения старозагорски състав в събота, 17 октомври, от 18 ч. в зала „Дунав“.

„Играем с познат, но и непознат отбор. „Берое“ е голямо и доказано име в българския баскетбол. Селекцията му обаче е изцяло нова. С него продължават да подписват договори много дори баскетболистки. Фактът, че капитанът на националния отбор Милена Томова е там, говори за големи амбиции. Имат и две чужди и непознати за мен баскетболистки“, сподели по повод на предстоящия двубой наставникът на дунавки Георги Божков.

Въпреки това, той бе категоричен, че независимо от съперника, шампионките ще дадат най-доброто от себе си, за да зарадват верните си фенове.

„Феновете ни продължават да са близо до нас на всяка тренировка и на всеки мач. Очакваме сериозна подкрепа от първия до последния мач в зала „Дунав“ и „БУЛСТРАД АРЕНА“ и през този сезон. Заради тези хора, сме длъжни винаги да демонстрираме добра и атрактивна игра и желание за победа, независимо от съперника. Отборът ни е в добро състояние. Вече отшумяха появилите се по време на подготовката травми и тренираме в пълен състав“, каза още Божков.

От клуба припомнят, че продължава кампанията по продажба на сезонни абонаментни карти. Те са с цени 80 лв. и 100 лв. и ще позволят посещението на всички мачове в Русе от „Държавното първенство“ при жените и „А“ група при мъжете през редовния сезон 2015/2016. Всеки желаещ може да се снабди с карта на 15 и 16 октомври след 17 ч. в зала „Дунав“. За повече информация – Димитър Петров, тел. 0878 548 806.

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук