Стартира третата кауза “Направи ДОБРО! Дари NetPoints”

0
136
Третата кауза

Третата кауза “Направи ДОБРО! Дари NetPoints” е вече активна, съобщиха от русенския телекомуникационен оператор “Нетуокс България“.

Тя е посветена на Сдружение Еквилибриум и събраните от нея средства ще бъдат дарени на сдружението.

Даряването на NetPoints става в потребителски NetWorx-панел. При активна кампания в менюто фигурира бутон „Дари NetPoints“. Там може да се види каква е каузата за месеца и какво количество точки са събрани до момента. С плъзгащия курсор се определя количеството NetPoints, които искаш да дариш за месечната кауза. 1000 NetPoints са равни на 1 лв.

Сдружение “Евкилибриум” управлява 10 социални услуги в Русе и Бяла: 5 къщички от семеен тип, като 3 от тях за деца и младежи с тежки увреждания, една в гр. Бяла – с деца, изведени от Домове за деца лишени от родителска грижа, а една е за бебета с тежки увреждания, които се нуждаят от постоянни медицински грижи. Сдружението управлява и пет консултативни социални услуги в общността, които помагат на деца от 0 до 18 години с увреждания, проблемно поведение, приемни деца, осиновители и осиновени деца, деца и семейства, живеещи в крайна бедност и изолация или в криза. “Евкилибриум” подкрепя деца и семейства чрез програма “Ранна интервенция и позитивно родителство в най-ранна детска възраст”.

Мисията на организацията е всяко дете да живее в семейство и да получава сигурност, обич и възможност за развитие. Сдружение “Евкилибриум” вярва, че ако семействата са устойчиви, за което им е нужна подкрепа, то и общностите, в които живеем ще бъдат по-силни и проспериращи.