Странната радост на Жозе Моуриньо

0
79
Странната радост на Жозе Моуриньо

Жозе Моуриньо изненада с поведението си, когато разби каси с бутилки с тонизираща течност в земята, изпълнен с радост от късен гол на „Юнайтед“. Той ритна едната каса с отмерен шут, а другата хвана и я запокити в земята.

Попадението в последната минута за 1:0 над швейцарския „Йънг Бойс“ донесе класиране на „Манчестър Юнайтед“ за фазата на елиминациите в Шампионската лига.

Голът на Маруан Фелайни се оказа нередовен, а това остана скрито за реферите на двубоя. Видеозаписът на ситуацията показва как Фелайни побутва топката с ръка, преди да нанесе решителния си голов удар.

“Мога да си представя, че някои от феновете ни дори са счупили телевизорите си. Мисля, че всеки е бил раздразнен от резултата при играта, която показахме. Започнахме мача с голямо желание, голяма мотивация и играчите даваха всичко от себе си. Беше ме яд, че този мач вървеше към равенство и когато вкарахме, аз експлоадирах. Това беше експлозия от облекчение. Ние не бяхме излезли да играем за 0:0. Едно равенство щеше да бъде несправедлив резултат и прекалено тежко наказание за момчетата”, коментира мениджърът на Манчестър Юнайтед.