Топла за началото на януари седмица

Топла за началото на януари седмица, застудяване през уикенда

Автор:
8 ян. , 2018  

Предстои топла за началото на януари седмица, ще има и слънце, и облаци, а в края на седмицата и дъжд и ще стане по-студено.

Това показва прогнозата на метеоролозите от НИМХ към БАН. От понеделник ще започне заоблачаване, но валежи все още не се очакват. Температурите в началото на седмицата ще останат високи за първия месец от годината – от 10 до около 15 градуса.

Във вторник облачността ще започне да се сгъстява и на места, предимно в Източна България, ще превали дъжд. Дневните температури ще се понижат и ще бъдат между 7 и 10 градуса.

В сряда съществена промяна на времето не се очаква, ще бъде предимно облачно, на много места и мъгливо, с дневни температури между 7 и 10 градуса.

В четвъртък времето ще остане облачно и мъгливо, без голяма промяна в температурите. В петък ще вали почти в цялата страна – предимно дъжд, на места примесен със сняг. Максималните температури още ще се понижат и най-високите ще бъдат между 5 и 8 градуса.

В събота и неделя понижението на температурите ще продължи, като на места ще вали и сняг в първия почивен ден. В неделя облачността ще започне да се разкъсва, но ще бъде студено, с дневни температури от 1 до 4 градуса над нулата.

 


Изпращайте снимки и информация ТУК или на вайбър, тел. 0885009402 по всяко време на денонощието!


Comments are closed.