Три жени пострадаха при пътни инциденти в Русенско

0
18
Трима души са настанени

Три жени пострадаха при пътни инциденти в Русенско, съобщават от Областната дирекция на полицията.

Две от пострадалите са със счупвания на кости, третата се разминала само с охлузвания.

69-годишна пешеходка била блъсната от автомобил на бул. „Цар Освободител“, на кръстовището до пазара. Жената пресичала на пешеходната пътека, където била блъсната от лек автомобил „Шкода Фабия“, управляван от 64-годишен мъж. При прегледа в болницата установили, че при удара жената е получила фрактури на лявата ръка и левия крак. Настанена е за лечение в медицинското заведение.

Втория инцидент станал около 17:30 часа в двора на фирма, намираща се на бул. „Христо Ботев“. Там при движение на заден ход 49-годишен водач блъснал с автомобила си „Ситроен“ пешеходка на 54 години. При прегледа в УМБАЛ „Канев“ са й установени фрактури на лакътна става, ходило, контузии на глава, раменна става, дясно коляно и глезен. След оказаната медицинска помощ е освободена за домашно лечение.

При третия инцидент, станал на ул. „Г. С. Раковски“ в гр. Ветово, пострадала леко 55-годишна жена, придвижваща се с велосипед. Изпратените на място униформени установили, че велосипедистката сама се е блъснала в бетонна ограда. В резултат на произшествието жената е получила наранявания и е отведена от екип на ЦСМП в УМБАЛ „Канев“ в Русе, където след преглед са й установили охлузвания по ръцете.  Освободена е за домашно лечение.