Убиецът на Вики имал съучастници?

0
3157

Северин (Селяйдин) Красимиров, който беше задържан в Германия, в жилище в градчето Щаде, недалеч от Хамбург, за убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе, е имал съучастници.

Това твърди лелята на младия мъж.  По думите й пред Нова телевизия, с него е имало още двама души. “Така разбрах. На майка си каза само, че е изнасилил момичето”, твърди жената, с която Северин живее на съпружески начала.

„Видях кръв и се уплаших. Каза, че е ударил едно момче. После разбрах от новините”, допълни тя.

Миналата седмица Северин дошъл при леля си в Тракцията, защото се скарал с роднините си в Селеметя. Снощи напрежението там се повиши и живеещите в квартала накараха двете жени да говорят пред медии. Хората също имат съмнения, че Северин може да е имал съучастници. Свидетели са го видели, когато излиза с още двама души и тръгнали на рожден ден.

Северин бил посъветван да замине за Германия при майка си от леля си и приятелката си. Двете жени са били в ареста на русенската полиция за 24 часа и са разпитани. Сред задържаните е и вторият баща на младия мъж.

Както ТВН вече съобщи, след престъплението Северин избягал през Дунав мост в Германия, където е заловен от местната полиция снощи.

У нас задочно вече са му повдигнати 2 обвинения – за изнасилване и за убийство по особено жесток начин.