Правят още 2 площадки за кучета

2

Това съобщи зам.-кметът по комунални дейности Свилен Иванов.Те ще бъдат разположени в района на пл. „Дунав“ и в ж.к. „Дружба“ 3.

„Редно е четириногите да се извеждат в направените за целта заграждения, както и стопанинът им да носи ветеринарномедицинския паспорт на животното и регистрационната карта, издадена от общината“, подчерта Иванов. Той сравни добросъвестната грижа за домашния любимец със спирането на пешеходните пътеки. „Преди години твърде малко шофьори се съобразяваха със зебрите, а сега болшинството дават път на пешеходците. Това означава, че е необходимо време, за да се изгради нов навик у хората. Личната преценка и възпитанието на гражданите в случая са определящи, тъй като промяната започва от самосъзнанието на всеки един от нас“, аргументира се зам.-кметът.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

2 КОМЕНТАРИ

  1. Не правете площадки ами забранете отглеждането на кучета в апартаментите! Не може заради 1-2 изперкали целия вход да страда, бил съм цяла нощ на работа кучкаря се наспал през нощта сутринта отишъл на работа оставил грамадния пес на балкона и той цял ден лае по каквото види и чуе! Е кажете ми г-н Иванов как да спиш, деца и възрастни болни хора също заради кефа на един селянин, че като обичат кучета да си купят самостоятелни къщи или да вървят там от където са дошли-СЕЛОТО! Града е за умните хора!

  2. А бе г-н Иванов,колко детски площадки си направил,че опря до кучешките? Не те ли е срам,че в градинката на „Фердинанд“ потребността да се възстанови площадката е много голяма!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук