Предавания

ПОДИУМ

Забавно, развлекателно, познавателно - предаването "Подиум" ще ви срещне с известни лица и техните житейски истории, ще направи някой от вас неизмеримо щастлив с визуална промяна, както и ще разшири кръгозора на всички фитнесманиаци. Водещ - очарователната Виктория Максимова. "Подиум" се излъчва на всеки две седмици, в неделя, от 22.00 ч. Само по TVN!

Гледай в


ТЯГА

Първото мотопредаване, което е изцяло съобразено с интересните неща за българската публика. Ние ще тестваме в реални условия, ще погледнем отвътре и отвън, ще направим нужните сметки, така че реално да помогнем на Вас и на Вашия автомобил. Ще проверим дали това, което се обещава е истина в реалните условия. Ще направим трудните проверки, за да се уверим, че ще получите най-добрата сделка!
Водещ: Свилен Максимов

Гледай в


ДЕТЕКТОР

Следете пулса на най-актуалните събития в национален и световен мащаб с публицистичното предаване "Детектор"! В него ще ви срещнем с нетрадиционни гледни точки, задълбочени анализи и експертни мнения, които ще ви направят далеч по-информирани относно теми, които най-вероятно ви вълнуват. Автор и водещ-известният разследващ журналист Асен Иванов. Всяка събота от 19.00 ч. по ТВН!

Гледай в


СПОРТЪТ ОТБЛИЗО

"Спортът отблизо" е авторско предаване на доайена на спортната журналистика Краси Минев. Перла с оригинален блясък в огърлицата от предавания на русенската телевизия TVN. С вещото съдействие на чаровната Ина Виденова "Спортът отблизо" ще ви направи съпричастни на всички важни спортни събития от страната и чужбина, както и ще ви срещне лице в лице със спортисти и спортни деятели. Всяка неделя, от 19.00 ч., само по TVN!

Гледай в