Наркомани си направиха дърво в Парка на младежта

5

В кората на дървото са забити около 20 спринцовки заедно с един кабел, използван най-вероятно при инжектирането във вената на наркотиците, а наблизо се търкалят захвърлени дрехи. Най-вероятно „творението“ е дело на наркомани, които се събират в един от по-отдалечените райони на парка, почти на брега на Дунава. Мястото обаче е доста близо до една от хитовите дискотеки на открито, която през деня работи като заведение с надуваем замък и привлича много майки с деца. На метри от дървото са и тенис кортовете на Русе.

Никой не може да каже откога е тази наркоманска инсталация, но пък и никой не е взел мерки да я премахне. От общината обясниха, че е ангажимент на полицията да се грижи за опазването на обществения ред и борбата с наркоманията.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

5 КОМЕНТАРИ

  1. „От Общината обясниха,че е ангажимент на полицията да се грижи за опазване на обществения ред и борбата с наркоманията“! А защо не обеснят, до кога ще тежи на данъкоплатеца с голямата си издръжка паразитното звено КООРС?

  2. Знам един начин за справяне с разпространителите на наркотици,но никак не е хуманен!Ако се приложи наличието му ще се сведе до минимум за няколко месеца!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук