С 300 нови работни места „Монтюпе“ отбелязва 7 години от стъпването си в Русе

6

montupet14Сред гостите на тържеството бяха икономическият министър Драгомир Стойнев, областният управител Венцислав Калчев, депутати, много граждани, проявили интерес към завода.

montupet61По думите на генералния директор Микаел Бризон, с неговото откриване ще бъдат разкрити нови 300 работни места, като общият им брой ще достигне 1000. Новата инвестиция е за 25 милиона евро, с което общата стойност на инвестицията в Русе към момента надхвърля 100 млн. евро, каза още г-н Бризон.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

6 КОМЕНТАРИ

  1. Моля Крали Марко да се свърже с мен тук или да остави тук и-мейл за връзка или телефон – както прецени. Аз съм журналист и се интересувам от последиците на живота и здравето на хората в Монтюпе и най-важно – НЕ МЕ Е СТРАХ да направя серия репортажи по този повод.

  2. Как да се самосезира инспекцията по труда. Някой прокурор трябва първо да се самосезира за подкупите които получават самите инспектори или по скоро шефа на Инспекцията по труда, че после да се задвижат останалите въпроси. Дават им по 1000 лева и ядат и пият заедна 2 дена и 2 нощи. Добре дошли в България- най корумпираната страна. Ако всеки си гледаше работата- в Монтюпе нямаше да мрат хората като мухи, щеха да им вземат лиценза и да ги изгонят с ритници от страната.

  3. Който работи в Монтюпе ще забележи че Михаел Бризон е като мишка. Човек без мнение, без размисъл без подплата. Каквото и да се случи не искайте неговото мнение защото той няма мнение, казва оправяй се сам. Затова е оцелял досега и е съборил доста фирми с неадекватното си и неквалифицирано поведение. Човек мишка. Да не кажа по силна дума, които казваме на жената на оная й работа….

  4. Ивелинчо, майна мръсна още ли правиш далаверите които прави във Варненската Корабостроителница. Ивелин Димитров е менажер в Монтюпе сега който осигурява измамните схеми и прането на пари чрез държавните и европейските програми за фирмата. Бивш директор от Корабостроителницата който е съден за измами и присвояване на пари в особено големи размери. Силни връзки с ГЕРБ. Затовя и Монтюпе оцелява, досега да са ги смачкали от налози и данъци и да са ги затворили заради липса на елементарна вентилация на пещите и въздуха. Далавери далавери и пак далавери.

  5. Заплатите са до 500 лв за операторите, за Инженерите до 700лв. Работниците и Инженерите се набират предимно от Бюрото по труда за да не плаща Монтюпе техните заплатаи. Пвичко се поема от европейските програми, не са глупави, а защо иначе да са в България, безплатна работна ръка, роби които да се тровят и изъплняват всяко тяхно желание. Не започвайте работа там, грешка е. Тези програми като свършат до 12 месеца и сте уволнени по собствено желание. Така че, помислете и не се тровете не си струва нервите и здравето.

  6. Защо не кажат че досега в завода са умрели 3-ма човека заради чернодробна недаостатъчност поради силно отравяне с тежки метали. Защо бе Бризончо убиваш невинни Българи. Защо не идете да убивате вашите си граждани в Канада или във Франция. Go Home, idiot… Go home to kill Kanadian or French mans. Idiot, who the hell you are? Бризон е човека заради който един от заводите на Монтюпе затвори в Канада. Некадърника сега е тук за да оправя нещата. Оправя. Убива Българите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук