Мъж уби с въздушна пушка неканен гост пред къщата си /ВИДЕО+ОБНОВЕНА/

0

Убийство заради жена в исперихското село Лъвино. Мъж с въздушна пушка стрелял от упор срещу неканени среднощни гости. Вторият изстрел се оказал фатален. Раненият починал на 50 метра от къщата, която напуснал след стрелбата.

Късно снощи 48-годишен мъж и неговият приятел на 17 години, след като си пийнали, отишли до къщата на обвиняемия, където той живеел със сестра си и майка си. Като влезли в двора започнали да викат по име младата жена.

Бащата на извършителя Ахмед Адемов разказа пред екипа ни, че жертвата няколко пъти е идвала в дома им, видимо в нетрезво състояние, и ги е притеснявал. Въпросната вечер напрежението ескалирало.

„Направил един изстрел в непосредствена близост до врата на пострадалия. Първият опит останал неуспешен. Заредил е втори път и отново от непосредствена близост втори път го е прострелял в директорията между адамовата ябълка и дясната артерия. По ирония на съдбата обвиняемият сам е филмирал своите действие от монтирана камера на жилището си“, обясни Окръжния прокурор на Разград.

Според него изстрелите с въздушна пушка рядко предизвикват смърт, но тук разстоянието е между цевта и обекта били само 20 сантиметра. Изстрелът е допринесъл за голяма кръвозагуба и задушаване.

Разследващите са събрали достатъчно данни по случая, а разказът на извършителя се потвърдил и от видеозапис. Окръжната прокуратура в Разград внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение задържане под стража за 72 часа.

Вижте повече във видеото!

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили