Връщаме се към нормален начин на живот

0
dav

Полека – лека се връщаме към нормалния си начин на живот. Отпадат редица ограничения, които бяха станали част от ежедневието ни, които обаче успоредно с това предизвикваха недоволството на голяма част от българите.

От днес отварят всички ресторантите и заведенията за хранене. Посещенията в тях обаче ще се извършват при строги правила.

Отварят ресторантите на 1 март, месец по-късно и нощните заведения

Според заповедта на здравния министър заведенията ще могат да работят при 50% заетост на местата, както и с ограничения в работното време до 23:00 часа.

Отпада и забраната за организирани пътувания в страната. Организираните посещения зад граница ще бъдат разрешение от 1 април. В заповедта на здравния министър ще пише, че редът за тези пътувания ще се определя от туроператорите и туристическите агенти при спазване на съответните санитарни мерки за безопасност и сигурност на туристите, а работещите в туристическия сектор ще бъдат ваксинирани приоритетно.

Конгресният и събитийният туризъм може да започнат от 1 март, като този тип събития ще могат да се провеждат при капацитет от 30%. Запазва се ограничението от 15 човека за организирани частни събития, като сватби и кръщенета.

Възстановяват „зелените коридори“ за ваксинация, ще са при личните лекари

агенция за подбор на персонал
Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили