Разкриват кабинет по лицево-челюстна хирургия в „Медика Русе“

0

От месец април към болницата вече ще работи постоянен екип от орални и лицево-челюстни хирурзи, съобщиха от УМБАЛ „Медика Русе“.

В състава на екипа влизат трима изявени специалисти – д-р Лиляна Димитрова – орален и лицево-челюстен хирург, д-р Наско Бъчваров – орален и лицево-челюстен хирург и д-р Цветан Трендафилов – орален хирург.

Оралните специалисти поемат случаи, които не могат да се разрешат в стоматологичния кабинет. Най-често става дума за пациенти с оток, с тежък възпалителен процес, изменение и образувания по устната лигавица, промени в слюнчените жлези, новообразувания и проблеми по езика, промени в съотношението на челюстите, лошо разположени мъдреци. Специалистите извършват също оперативно лечение на травми от ПТП, счупвания на лицеви кости, челюсти и носове, съвсем скоро и специализирано дентално лечение на деца и пациенти под сeдация или обща анестезия. В болницата се извършват и манипулации на пациенти със съпътстващи заболявания, които не могат да бъдат лекувани в амбулаторни условия. Екипът може да поеме всички нужди на пациентите, заради които до сега трябваше да пътуват до София, Пловдив или Варна.

агенция за подбор на персонал
Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили