Доживотен затвор мъж, убил жена си и детето си

0
Снимка: БГНЕС

Доживотен затвор за Викторио Александров, убил жена си и едногодишната си дъщеря. Това постанови Софийският апелативен съд. Решението не е окончателно, но се него значително се утежнява присъдата на първата инстанция. С нея Александров бе осъден на 20 години затвор.

Младият мъж уби майката детето си Дарина Министерска и дъщеря си Никол през 2018 г. Трагедията стана след като Александров се бе разделил с Министерска. Двете бяха застреляни със законното оръжие на Александров, който работеше охранител.

Според материалите по делото той първо убива майката на детето си. След това взима дъщеря си и обикаля с нея няколко часа из София. Александров се качва на такси и заплашва шофьора с оръжие. След това го принуждава да кара на различни посоки из града. В крайна сметка му нарежда да ги остави край село Богров. Мъжът се скрива там с детето, а малко по-късно на мястото пристига полиция. Тогава Александров убива детето. После прави опит да се самоубие, но си нанася само повърхностна рана на главата.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили