И без столична подкрепа „Лудогорец“ твори история

1

Успехът донесе на разградските „орли“ първо място в група на турнира лига Европа. Дори равният резултат осигуряваше на българите първото място в групата, а победата ги превърна в безспорния хит на тазгодишното издание на втория по сила европейски турнир.

Макар и лишени от „родна“ подкрепа“,  разградските „орли“ записаха поредното върхово постижение във футболната история на страната – първо място в груповата фаза и продължаване във фазата на директните елиминации на турнира Лига Европа. За съжаление, най-големия успех на родния футбол беше осъществен без подкрепата на столичната публика. Мача уважиха не повече от 3000 столичани.

Орлите изиграха тактически много правилно двубоя и след последния съдийски сигнал заслужено триумфираха. Герой на мача стана Роман Безяк, който отбеляза и двата гола в мача. В 38-ата минута той  получи хубав извеждащ пас от Марселиньо в наказателното поле, където с няколко финта заблуди Рекик и шутира към долния десен ъгъл. Ариас опита да изчисти, но топката така или иначе влезе в мрежата. В 79-ата минута Безяк за втори път записа името си на светлинното табло. Кайсара направи впечатляващ пробив и сложи топката на крака на нападателя, който с лекота прониза вратата на Зоет.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук