Обучават безплатно ученици по електронна търговия

0

Руденските младежи от 8 до 12 клас ще имат уникалната възможност да разберат какво ги очаква, ако решат да се занимават с електронна търговия, след като завършат училище. В рамките на 4 безплатни занятия, тийнейджърите ще могат по достъпен и забавен начин да се докоснат до вълнуващия свят на електронните търговци. Ще разберат какво е електронна търговия, защо бизнесите пренасят своята дейност онлайн, какво можем да продаваме онлайн и какво е необходимо за това.

Обучението стартира на 14 февруари, от 18.00ч в споделеното работно пространство на Startup Factory на ул. Цар Калоян 10. Кандидатстването се осъществява онлайн през сайта на организацията или от линка https://bit.ly/3HnKWIl и ще продължи до изчерпване на местата. 

Лекторът Никола Илчев е един от най-добре познатите експерти в сферата на електронната търговия в България, с повече от 12 години опит в тази сфера. Той ще предаде на младежите реални знания и насоки, защо и как бизнесите правят онлайн бизнес и как те самите могат да се включат в екосистемата след завършване на гимназия. Специално внимание ще се обърне на различните eCommerce професии, които съществуват в бранша. Всички участници ще получат и подарък – книгата „Бъди като Амазон“.

Курсът се организира от сдружение Startup Factory с финансовата подкрепа на Фондация Америка за България и техническата конференция RuseConf, част от IT Tour. 
Startup Factory e организация с нестопанска цел, която работи вече 8-ма година за развитието на дигиталните умения на младежи и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в региона. Сдружението организира и Програма за предприемачи на ранен етап, която стартира на 6 февруари. 
агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук