„Сепси“ нокаутира милионната селекция на ЦСКА (видео)

0

„Сепси“ победи с 2:0 ЦСКА на стадион „Българска армия“ в първи мач от 2-ия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.
Така българският тим сериозно усложни задачата си за реванша в северната ни съседка идната седмица.
Милионната селекция на „армейците“ се представи безобразно слабо в атака и не създаде нито едно опасно положение. „Червените“ имаха предимство във владеенето на топката, но създадоха твърде малко в предни позиции, като за всичките 90 минути отправиха само един точен удар по посока на вратата на своя съперник.
За сметка на това румънците нанесоха два съкрушителни удара след почивката, възползвайки се и от грубите грешки в отбраната на ЦСКА. В 68-ата минута нидерландският бранител Мено Кох сгреши в преценката си за една топка в близост до собственото си наказателно поле, което позволи на гостите да отмъкнат кълбото и броени секунди по-късно Николае Паун го прати под плонжа на стража Густаво Бусато за 1:0.
Десетина минути преди края на редовното време Бусато на свой ред допусна груба неточност, напускайки своята голлиния в опит да изчисти топката. Бразилецът обаче загуби притежанието край тъчлинията, което позволи на Роланд Варга да обстрелва опразнената врата и той не сбърка, реализирайки за 2:0.

Играчите на Сепси можеха да стигнат и до трети гол, но удар с глава на Бранислав Ниняй срещна гредата и така остави пасива на ЦСКА само два гола.
Реваншът в Румъния е насрочен за 3 август.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук