Почерпен таксиджия предизвика ПТП с двама пострадали

0

Двама души са пострадали при пътно произшествие, предизвикано от употребил алкохол водач на таксиметров автомобил, съобщиха от полицията в Русе.

Инцидентът станал на ул. „Филип Станиславов“ в Русе, в района между разклоните за ул. Зорница и ул. Изгрев, между блокове 401 и 402. Изпратените на място служители от сектор пътна полиция установили, че при движение в посока от север на юг, на около 40 метра преди кръстовището на ул. „Филип Станиславов“ с ул. „Зорница“, таксиметров лек автомобил „Киа Сеед“, управляван от 67-годишен мъж, напуснал пътната си лента за движение и навлязъл в насрещната лява пътна лента, вследствие на което се е ударил челно в движещ се в обратна посока лек автомобил „Нисан Микра, управляван от 27-годишна жена. При инцидента пострадали двамата шофьори, като жената е получила фрактура на ръка, а мъжът е имал травма на коляното.

На 67-годишния водач полицаите са измерили положителна проба за алкохол с техническо средство, което е отчело 1,12 промила. Той е отказал да даде кръв за химическо изследване. По случая е образувано досъдебно производство.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук