Официално: Адв. Рена Стефанова е кандидатът на ПП-ДБ за кмет на Русе

0
rptoz

Адв. Рена Стефанова е кандидатът на коалиция ПП-ДБ за кмет на Русе. Това обявиха от коалицията пред журналисти.

По думите на председателя на областната организация на „Продължаваме промяната“ Людмил Христов, Стефанова е била избрана единодушно след номинации от общинската структура и Националния съвет на ПП и подкрепена от ДБ. Тя ще бъде и водач на листата за общински съветници на коалицията.

Екип от експерти в момента усилено работи върху управленската програма, каза Стефанова. Основни акценти в нея ще бъдат дейностите, свързани с превръщане на града в удобно и сигурно място за живеене. Това, по думите й, ще превърне Русе в привлекателно място – както за бизнеса, така и за хората.

„Градът обезлюдява, а решаването на проблемите с въздуха, инфраструктурата, сигурността, създаването на добра жизнена среда ще привлекат хората“, аргументира се Стефанова.  Тя определи управлението на кмета Пенчо Милков като „катастрофално“, с липса на експертност и административен капацитет. Затова, по думите й, се работи и върху разработване на нов модел на управление на общината, като се заложи на екипност, експертност, компетентност и дори при нужда да се вземат непопулярни решения.

 

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук