„Дунав“ пак не зарадва феновете, „измами“ и букмейкърите (видео)

0

За пореден път „Дунав“ се представи неубедително като домакин. На Градския стадион в Русе те завършиха наравно – 0:0 двубоя от 11-ия кръг на Втора лига с „Марек“. Нешо повече, освен надеждите на феновете, русенските футболисти успяха да „измамят“ и букмейкърите, които преди мача приемаха залози при коефициент 1,70 за победа на „Дунав“, равенството се оценяваше с 3,75, а евентуален успех на гостите с 5,00.
Първото полувреме премина при лек превес за домакините, но първият по-опасен удар дойде чак 31-ата минута. Симеон Вешев получи добро подаване и стреля от малък ъгъл, но шутът му премина покрай страничния стълб. Две минути преди края на първата част се стигна до най-опасната ситуация. Отново Джан Хасан се позиционира добре в наказателното поле и от малък ъгъл стреля, но в гредата.
По подобен начин се разви и второто полувреме, но отново атаките на „Дунав“ стигаха до наказателното поле на гостите. Само Будинов успя веднъж да отправи удар с глава, но встрани от десния страничен стълб. Най-доброто положение беше в 73-ата минута, но вратарят на гостите Костадинов отрази удара на Вешев.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук