Затварят част от ул. „Д-р Петър Берон“ за ремонт

0

Във връзка с извършване на основни ремонти по уличната мрежа на града, считано от 23 ноември, ул. „Д-р Петър Берон“ се затваря за движение в участъка от кръстовището с ул. „Хан Аспарух“ до кръстовището с ул. „Хан Крум“, съобщават от общинската администрация в Русе.

Движението на МПС да се осъществява по обходен маршрут от ул. „Борисова“ по ул. „Хан Аспарух“, ул. „проф. Асен Златаров“ към ул. „Хан Крум“ и по съседните отворени за движение улици.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели.

Приканват се собствениците на МПС, паркирани в упоменатия участък, да преместят превозните си средства извън участъка с въведена временна организация, с цел избягване на принудително репатриране.

От Община Русе информират още, че от 27 ноември /понеделник/ се възстановява маршрутът на автобусна линия №19 и обслужването на спирките: „Младежки дом“, „Странджата“, „СОУ Христо Ботев“ и ул. „Чайка-запад“ поради приключване на дейностите по основния ремонт на ул. „Хан Крум“.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук